2011. július 26., kedd

Gerra, Laurent: A washingtoni férfi - Jelenlegi ára: 1 310 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A washingtoni férfiA könyv listaára: 1599 Ft. Leírás:
Képregény- és rajzfilmrajongók nemzedékei jól ismerhetik a legendás vadnyugati hőst, Lucky Luke-ot, akit minden gazfickó méltán retteg, hiszen gyorsabban lő, mint az árnyéka. Alakja a belga képregényrajzoló Morris, alias Maurice de Bevere ceruzája nyomán nyert formát, aki évtizedeken keresztül rajzolta szórakoztató western paródiáit, amelyekben a bátor és talpig becsületes, nevéhez híven mindig talpra eső pisztolyhős valamint okos és villámgyors társa, Jolly Jumper a fehér ló, valamint alkalmi kísérője a végtelenül együgyű kutya, Rantanplan a western műfaj megannyi kliséjét és toposzát kifigurázva, kacagtató módon bukdácsolnak végig a prérin és a lőporszagú szalonok világán. A szerző és alkotótársa René Goscinny halála után, a kétezres években két fiatal francia alkotó, a humorista Laurent Gerra és a rajzoló Achdé vette át a staféta botot. Az ő alkotásuk A washingtoni férfi, amelyben különleges megbízatást kap a cowboy, a Republikánus Párt elnökjelöltjét, Rutherford Hayest kell elkísérnie vidéki kampánykörútján. A probléma az, hogy akad egy másik republikánus (ön)jelölt a gátlástalan milliomos, Perry Camby személyében. Ha sikerül erőszakos úton félreállítania az útból Hayest, akkor azzal a polgárháború utáni törékeny demokráciát is kockára teheti. A szórakoztató és kínos jelenetekben bővelkedő kampánykörúton számos fejvadász pályázik az elnökjelölt fejére, így hát Lucky Luke sem unatkozik újabb kalandja során... A dióhéjban könnyed történeti ismeretterjesztést is rejtő, klasszikus stílusú képregény minden korosztálynak jó szívvel ajánlható. www. kello. hu minden jog fenntartvaISBN: 978-963-87513-9-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 310 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 18:28
. Gerra, Laurent: A washingtoni férfi - Jelenlegi ára: 1 310 Ft