2011. július 26., kedd

Al Ghaoui Hesna: Háborúk földjén - Jelenlegi ára: 2 550 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Háborúk földjénA könyv listaára: 2999 Ft. Leírás:
Nekünk híranyag, millióknak viszont húsba vágó valóság, a mindennapok része. Hiába hullanak bombák az ellenséges repülőgépekről, hiába lövöldöznek vaktában az utcán járókelőkre, az élet nem áll meg. Csakhogy a háborús hétköznapok nem férnek bele a híradásokba. Ezért utazik a helyszínre a riporter, hogy egyszerű, emberi helyzeteken keresztül mutassa be, hogyan lehet túlélni mindezt. Jelen kötet az elhívatottságon, a rendkívül veszélyes munkán ívül természetesen a szerzőről, Al Ghaoui Hesnáról is szól, aki már vagy tizenöt, rendkívül veszélyesnek nevezhető, háborús országban járt eddig, hogy onnan tudósítsa a magyar tévénézőket. A kötet négy külföldi útjának részleteit, benyomásait foglalja össze. Olvashatunk arról, hogyan bombázta 2006 nyarán az izraeli hadsereg Bejrútot azután, hogy a Hezbollah nevű szélsőséges szervezet elrabolt két izraeli katonát. A szerzőnő kötetében bemutatja a lebombázott várost is, ahová nem volt egyszerű bejutni. A második fejezet az izraeli-palesztin válságot mutatja be 2009-ben a Gázai-övezetben, a harmadik fejezet pedig Észak-Irakban játszódik, bemutatva az ott szolgálatot teljesítő magyar katonák életét is. A kötet zárófejezete a darfúri válság kapcsán kalauzol a táborokba zárt emberek földjére, Szudánba. A szerzőnő útjait és családját is bemutató színes fotókkal illusztrált kötetből pedig azt is megtudhatjuk - mintegy bepillantva a kulisszák mögé -, hogy hogyan is készülnek a háborús tudósítások. Általános gyűjtőkörű könyvtárak számára ajánlott kötet. ISBN: 978-963-297-376-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 550 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 20:39
. Al Ghaoui Hesna: Háborúk földjén - Jelenlegi ára: 2 550 Ft