2011. november 26., szombat

Aloe Berry Nectar - FLP eredeti, bontatlan - Jelenlegi ára: 4 700 Ft


Aloe Berry Nectar - FLP eredeti, bontatlan
Aloe Berry Nectar
Tartalmazza mindazon vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat és enzimeket, amelyeket a már ismert Aloe Vera Gél is tartalmaz, de ez esetben mindezek kedvező hatása kiegészül még a tőzegáfonya és alma jótékony hatásaival.
Népszerűségét a vizeletkiválasztó szervek tisztításán túl most a tőzegáfonya magas C-vitamin tartalma is növeli. Ezen kívül a pycnogenol természetes forrása, amely erőteljes antioxidánsként, különösen hasznos a kollagén szint megtartásában.
Az almalé A- és C-vitamin, valamint kálium és pektin tartalma miatt nagyon fontos. Az Aloe Berry Nectar étkezés mellé, vagy önmagában is fogyasztható. Kellemes aromáját és ízét a természetes, friss tőzegáfonya és az édes, érett alma adja. A hozzáadott természetes gyümölcscukor, a fruktóz teszi édessé, valamint a felnőttek és gyermekek számára is kedvelt itallá.
ADAGOLÁSA:
Jól felrázva, napi 0, 5 dl
Termékeim mind eredetiek és bontatlanok!! Hosszú szavatossági idővel! Minden termékem van, akár több darab is, tehát azonnal tudom postázni, nem kell rá várni!!!
A termék leütése után vedd fel velem a kapcsolatot!
Otp bankos vagyok!
Postázás: hétköznap 12 óráig megérkezett utalást még aznap postázom, a később érkezett utalást másnap! Kérlek ezt vedd figyelembe!



Jelenlegi ára: 4 700 Ft

Az aukció vége: 2011-11-28 12:59
. Aloe Berry Nectar - FLP eredeti, bontatlan - Jelenlegi ára: 4 700 Ft